Andra upplagan

Da Capo al Fine

Mañana

Publicerad 2011-11-28 02:05:54 i Metod i galenskapen,

Mitt motto är att aldrig göra något idag som man kan skjuta upp till imorgon och det gäller även målningen som därför är uppskjuten tills i morgon. Efter att ha rusat runt på stan och letat penslar och rollrar, inte hittat någon ny hazmatsuit och köpt hårfärg och något guck att ha i ansiktet mm åkte jag hem. Tänkte också skaffa strumpbyxor eftersom jag ska på kalajs på fredag och tänkte ha alla fatshionistas favoritklänning från förra våren (ja, jag är lite sen, än sen då), från HM Inclusive. Upptäckte att Åhléns slutat med strumpbyxor i den största storleken, nu går de bara upp till 50. Vafalls!

Detta gjorde mig så trött att jag föll ihop i en liten hög i soffan rakt på ett korrektur som ska vara klart imorgon bitti. Jobbet går givetvis före målningen. Det är nog förresten bara bra att jag inte hade tid att måla idag eftersom jag känner mig vig som en stelopererad 95-åring för tillfället. 

Just nu hämtar jag andan och tänkte röja lite i röran. Undrar vem f-n som stuckit ned en jättestor elvisp i lägenheten och röjt runt. För en vecka sedan hade jag allt organiserat i tusen korgar och lådor och i stort sett allt var packat och klart inför flytten, men det var förmodligen för tidigt eftersom det bara tog ett par dagar innan allt i stället var en enorm röra där jag knappt kan hitta katten, än mindre saker jag letar efter. Tur att jag inte har 100 kvadrat, då hade jag inte hittat ut.

Sedan undrar jag över en sak: varför är vattendunkar säsongsvaror? Finns det verkligen ingen som behöver vatten i dunk på vintern? *Hamstrar tvåliters colaflaskor*

Dagens mantra: målning ser alltid förjävligt ut efter första strykningen. Efter andra blir det bra… kommer att upprepa detta ad nauseam  tills jag tror på det.


Dagens lunchlåda... eller något ditåt

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Katt

Olyckliga omständigheter, jojo. Men det kunde vara värre, det kan det alltid. Anpassa sig och gå vidare. Hur gör man det? Jag vet inte, men jag kan inget annat än försöka.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela