Andra upplagan

Da Capo al Fine

Mental challenge

Publicerad 2012-09-26 20:20:00 i It's my party,

Jag är hispig i överkant, men när någon säger "vi måste prata" så brukar det inte betyda något bra. När chefen säger det får jag tusen tokiga tankar om att hon ska säga att vi lägger ner hela företaget, du får sparken, du luktar illa, du är för ful/fet/gamma/duml för det här jobbet, det fanns alldeles för många stavfel i senaste tidningen etc, etc i all evighet. Neurotisk? Vem, jag?
 
Jag är bara lite nervös, ingenting att bry sig om...

Så är det precis tvärtom. Allt hon ville säga var att jag hade gjort ett superjobb och ville ge mig och kollegan en liten bonus i form av restaurangbesök. Jag blev så himla glad förstås. En eller annan bonus har väl trillat in någon gång, men aldrig för att jag bara gjort det jag tycker är mitt ansvar. Den typen av bonus brukar mer vara plåster på såren när chefen varit överjävlig eller föregås av rent omänskliga krav.
Jag blir lite trött på mig själv ibland.
Men jag har i alla fall beställt en ny iPhone som kommer i början av nästa vecka. Den gamla dog och just nu är jag tvungen att använda en billig Nokia som tamejtusan är det sämsta jag haft. Uselt ljud och pissdålig kamera (jag vet inte om jag ska kalla det kamera, snarare en funktion för att ta extremt suddiga, gula bilder med...), radio som inte har någon mottagning på tunnelbanan. Som en "vän" påpekade, iPhone har ingen radio, utan en server. Men den låter fan så mycket bättre.

Dödens tyg

Publicerad 2012-09-17 21:00:37 i Bodyography,

Vad är det för fel på bomull? Jag bara undrar varför alla i plussizestorlek nödvändigtvis måste ha underkläder i dödens tyg (polyester). Det finns tamejtusan inte en enda bh i d-storlek i bomull, bara polyester och glansig elastan så långt ögat når. Ska vi straffas? Dessutom, en sak till, varför måste alla bh:ar ha bygel? Jag frågade i en riktigt lyxig bh-affär, en sådan där man förväntar sig att expediten ska kunna se på en vilken storlek man har, efter bh utan bygel i d-dd. Hon såg på mig som om jag just skändat flaggan. På twilfit hittade jag äntligen en, bomullsfodrad och snygg. Det visade sig sedan vara en ammnings-bh, men vad fan, funkar det så funkar det.
Syntet är helt okej i baddräkter.

Om

Min profilbild

Katt

Olyckliga omständigheter, jojo. Men det kunde vara värre, det kan det alltid. Anpassa sig och gå vidare. Hur gör man det? Jag vet inte, men jag kan inget annat än försöka.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela