Andra upplagan

Da Capo al Fine

Välbehövlig vila

Publicerad 2011-08-11 01:59:13 i It's my party,

Vissa dagar tar allt dubbelt så lång tid. Hur kan det till exempel ta två timmar att göra en kopp kaffe? Åskan slog ned precis intill för en stund sedan och regnet smattrar så trevligt mot rutan.

Har börjat jobba så smått igen efter en välbehövlig vila när jag nästan bara sovit, fyllt ett antal skissblock med teckningar och stundtals bott på en ö. Ja, ö och ö, knappast skärgårdsmässigt men balkong är inte så dumt när det är varmt. Nora och hennes bf reser som skottspolar under sommaren så jag drog dit med min katt och mina blomkrukor för att vakta deras. Även om min lilla håla är trivsam blir den som en bastu i hettan och så halvfinsk jag är så är sauna hela dagen lite för mycket av det goda. Fast jag har ju täppa utanför. Numera fylld med lavendel och kärleksört (de sistnämnda är inte mycket för världen men håller sig gröna långt in på hösten).

Med den nya grönskan firar jag att jag får bo kvar tre månader till och slipper slå upp en mongolisk jurta i parken.
Det kändes en svag aning av höst i luften ikväll och underbart att ha en egen ytterdörr att stänga.


Om

Min profilbild

Katt

Olyckliga omständigheter, jojo. Men det kunde vara värre, det kan det alltid. Anpassa sig och gå vidare. Hur gör man det? Jag vet inte, men jag kan inget annat än försöka.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela