Andra upplagan

Da Capo al Fine

Ni kan ta era goda råd och...

Publicerad 2010-05-25 23:25:17 i It's my party,

Satt och läste lite bloggar och kom till Julia Skott som skrev underbart bra om människor som tycker det är deras rättighet att upplysa andra människor (som de tycker är överviktiga) om att man faktiskt kan banta.
Alltså, alla dessa goda råd, hur många gånger har man inte fått dem... Precis som om jag inte redan gjort varenda diet som någon någonsin kommit på och redan vet allt om kostcirkar, talllriksmodeller, viktväktarpoäng, gi, LCHF och allt annat. Jag kan förmodligen mycket mer än den som kommer med det goda rådet om alla sakers kaloriinnehåll, fettprocent, näringsvärde och allmänna nyttighet.

Värst var en kompis mamma, som ett slag sålde något slags pulver som ansågs vara så bra. Jag tror att det enda som var bra med det var företagets vinst. Försäljarna tjänade inte så mycket på det. Ville man inte bli smal så blev man otroligt pigg. Jag tror att placeboeffekten står i direkt förhållande till vad man får betala. Pyntar man ut 1500 i månaden på något värdelöst skit så intalar man nog sig själv att det fungerar.
Som när jag skulle sluta röka med hypnos. Det höll i fyra månader den gången, bara för att jag betalade skitmycket för hypnossessionerna. (När jag verkligen bestämde mig, så har jag hittills klarat drygt nio månader, utan större problem, utan hypnos.)

Sedan är det tydligen Geek Pride Day idag också. Kanske borde spela lite Doom? Eller Space Invaders? Manga? Star Trek? Sätter på mig mina Starfleet combadge-örhängen. Dagen måste ju firas på något sätt.
En t-shirt som såg ut ungefär så här såg jag i ett skyltfönster. Den ropade liksom på mig.

Tänkte förmodligen på det här. *Absolut nörd*
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Katt

Olyckliga omständigheter, jojo. Men det kunde vara värre, det kan det alltid. Anpassa sig och gå vidare. Hur gör man det? Jag vet inte, men jag kan inget annat än försöka.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela